«Schibsted Distribusjon leverer
varer for oss hver dag og utfører 
jobben til en gunstig pris.
Vi er veldig fornøyde!»


«I godt moden alder fant jeg ut at dersom jeg ville spise gode brød måtte jeg lage dem selv», sier den blide innehaveren, Helge Gjerdalen Holte. Bakeriets filosofi er at de skal bruke de beste råvarene for å få de beste resultatene. «Dette lærte jeg i barndommen og av oppveksten på gården Tollefsrud hvor vi drev hotell», forklarer Helge. Han kan også fortelle at han har nesten bare ansatte med utenlandsk opprinnelse. «Det har blitt bedriftens grunntanke om å gi arbeid og tilføre en del til identiteten til dem som kommer fra ufred i andre land.» 

En liten prat med Bakeriet i Valdres

Personlig kontakt med våre kunder er en selvfølge hos oss i Schibsted Distribusjon. Vi strekker oss langt for å finne optimale løsninger og da er det ekstra hyggelig når vi lykkes og våre kunder er fornøyde. Samtidig skal vi alltid etterstrebe å bli bedre. Bakeriet i Valdres har vært kunde av oss siden februar 2022. De er en stor kunde med utlevering av gjærbakst 4 til 7 dager i uken i hele regionen.  Ruten er også populær blant våre egne sjåfører, for Bakeriet i Valdres har nemlig verdens beste kanelboller, og det er helt sant!

 • Hvorfor valgte dere Schibsted Distribusjon som deres distributør?
  – Dere presenterte dere på en god måte og på akkurat riktig tidspunkt. Tilbudet dere ga oss var veldig godt som vi helt klart ønsket å slå til på.

 • Nå har vi vært deres distributør i over ett år, hvordan synes dere samarbeidet går?
  Det synes vi går kjempe bra. Kommunikasjonen er god og dere er alltid lette å få tak i, dersom det skulle oppstå en situasjon.

 • Er det noe dere skulle ønske vi var bedre på?
  – Dere dekker ikke hele vårt område, det hadde vært det mest ideelle for oss slik at vi kun hadde Schibsted Distribusjon å forholde oss til. På rutene der dere levere er vi meget godt fornøyde.

 • Hva er viktigst for Bakeriet i Valdres når dere skal velge samarbeidspartnere?
  – Vi ser det som veldig positivt at vi kan samlaste varer med andre og på den måten minske karbonavtrykket. Vi er avhengige av å få varene våre ut med bil hver dag og ønsker å gjøre det mest mulig bærekraftig. 


Schibsted Distribusjon Vest
Jordalsveien 37
5105 Eidsvåg i Åsane

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Logistikk
Toveien 19
1540 Vestby

E-post: logistikk@schibsted.com
Telefon: +47 22 00 00 33


Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Distribusjon Vest avd. Sandnes
Forusbeen 248
4312 Sandnes

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742