«Gjennom samarbeidet med
Schibsted har vi fått et utvidet 
salgsområde som skaper verdier
for både oss og dem


Historien om Baker Brun er en historie om søte deiger, solid håndverk og store drømmer – og alt startet på 1800-tallet i Bergen. Kjøpmannssønnen Ferdinand Brun dro ut i Europa med en drøm om en gang å etablere sitt eget bakeri i sin hjemby Bergen. I 1893 går drømmen i oppfyllelse. Ferdinand var en dyktig fagmann og fikk raskt ord på seg for å være blant de beste bakerne i Bergen. Dyktighet til faget og ønsket om å levere kvalitet i alle ledd har fulgt Baker Brun helt fra starten til dags dato. Baker Brun er en av Norges eldste bakeribedrifter og bevarer en stolt baketradisjon kombinert med gode bergenske tradisjoner. 

En liten prat med Baker Brun

Personlig kontakt med våre kunder er en selvfølge hos oss i Schibsted Distribusjon. Vi strekker oss langt for å finne optimale løsninger og da er det ekstra hyggelig når vi lykkes og våre kunder er fornøyde. Samtidig skal vi alltid etterstrebe å bli bedre. Baker Brun har vært kunder hos oss siden 2020 og i den tiden har vi vært totalleverandør for både Baker Brun og datterselskapet Hardanger Bakeri. Schibsted Distribusjon står for transport til og fra Baker Bruns egne bakeriutsalg, levering til kantiner og bedrifter. I tillegg kjører vi transport mellom Hardanger Bakeri i Norheimsund og Baker Brun sitt produksjonslokale i Bergen. 

Vi har tatt en liten prat med gjengen hos Baker Brun for å høre hvilke tilbakemeldinger de hadde til oss.

 • Nå har vi vært deres faste distributør i over 3 år, hvorfor valgte dere akkurat oss?
  – Schibsted Distribusjon har lang erfaring i faget og er en organisasjon til å stole på. De har et allerede stort rutenett som gjør det mulig for oss å utvide vårt salgsområde. Samarbeidet gir oss også andre muligheter gjennom Schibsted sine mange forretningsområder. 

 • Hvordan opplever dere servicenivået? Får dere tak i oss når dere trenger det?
  – Servicenivået er bra, vi opplever at dere alltid er tilgjengelige når behovet melder seg eller det er en kritisk situasjon som må løses.

 • Hva er viktigst for Baker Brun når dere skal velge samarbeidspartnere?
  – At våre samarbeidspartnere har en sunn og god drift med ryddige forhold og god økonomisk bæreevne. Det er også viktig at våre samarbeidspartnere følger FNs bærekraftsmål, spesielt to er viktige for oss:
  1. Bidra til økt sunnhet i befolkningen og ansvarlig forbruk av grønn energi i produksjonen.
  2. Våre leverandører må prioritere FNs bærekraftsmål og kunne dokumentere effekt og oppfølging. Dette er Schibsted gode på. 

 • Hva tenker dere om samarbeidet generelt?
  – Vi har løpende kommunikasjon om utfordringer i hverdagen som vi ser på som et stort pluss. Vi spiller hverandre gode og skaper gjensidige verdier. 

Schibsted Distribusjon Vest
Jordalsveien 37
5105 Eidsvåg i Åsane

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Logistikk
Toveien 19
1540 Vestby

E-post: logistikk@schibsted.com
Telefon: +47 22 00 00 33


Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Distribusjon Vest avd. Sandnes
Forusbeen 248
4312 Sandnes

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742