OM OSS

Schibsted Distribusjon Vest er et fullservice logistikk- og distribusjonsselskap med tradisjoner helt tilbake til 1800-tallet. I dag er vi Norges største private aktør på distribusjonsmarkedet i Norge. Vi tilbyr våre kunder sømløse og fleksible logistikkløsninger fra øst til vest. Et veletablert nettverk gjør at vi alltid kan tilby svært konkurransedyktige priser. 

BAKGRUNN

I 2015 gikk mediehusene Schibsted, Amedia og Polaris sammen om å danne et landsdekkende B2C-distribusjonsnettverk for å dekke et felles behov: Avisdistribusjon fra bedrift til forbruker. Resultatet av dette samarbeidet ble opprettelsen av selskapet,  Helthjem. VG, Aftenposten, Aftenbladet og BT var blant avisene som daglig ble distribuert gjennom det nye selskapet.  Vi så raskt et utviklingspotensial og netthandel ble en del av porteføljen vår. I årenes løp har selskapet vokst seg fram som en betydelig utfordrer på det norske logistikkmarkedet. Helthjem leverer pakker, magasiner og aviser oftere, raskere og enklere enn noen andre distributører i Norge. Hver natt hentes og leveres det mer enn 1,3 millioner produkter i hele Norge og med denne suksessen i B2C-markedet, ser vi at vi har både kunnskap og muskler til å ta nye steg innen B2B – bedrift til bedrift. 

gode grunner til å velge oss

Vi tilbyr komplette løsninger som løser kundens behov. Har du behov for lagerstyring, tredjepartslogistikk eller ekspress over natten? Uansett behov kan vi hjelpe deg. Et godt etablert nettverk som strekker seg fra øst til vest gjør at vi kan være prisledende og fleksible. Vi vet at vi ikke har lykkes før våre kunder lykkes og derfor ligger fleksibilitet og hurtig levering i ryggmargen vår.  Er du kunde av Schibsted Distribusjon Vest skal du være trygg på at ditt produkt kommer fram til avtalt sted, uten forsinkelser.

Bærekraft

Som en del av Schibsted-paraplyen, er vi drevet av den samme motivasjonen som morselskapet vårt. Schibsted ASA har et iboende fokus på bærekraftig praksis i alle ledd og det reflekteres gjennom hele verdikjeden. Som vår kunde nyter du godt av dette. Vi vet at forbrukerne blir mer miljøbevisste og stiller høye krav til bærekraft i alle ledd. Underleverandører og kontraktører er selvfølgelig viktig i denne næringskjeden. Er ikke vi grønne, blir ikke kundene våre grønne. Stadig mer av bilparken vår blir elektrisk og gode ruteplanleggingsverktøy optimaliserer distribusjonsrutene våre. Til tross for vekst de siste årene, har vi maktet å redusere CO2-utslippene våre. Vi følger FNs bærekraftsmål og UNs Global Impact. I tillegg kutter hele Schibsted ASA i henhold til Paris-avtalen. Velger du oss til å distribuere varene dine, har vi dokumenterbare data som underbygger vår innsats i det grønne skiftet.


Schibsted Distribusjon Vest
Jordalsveien 37
5105 Eidsvåg i Åsane

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Logistikk
Toveien 19
1540 Vestby

E-post: logistikk@schibsted.com
Telefon: +47 22 00 00 33


Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Distribusjon Vest avd. Sandnes
Forusbeen 248
4312 Sandnes

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742