«Vi er veldig fornøyd med
«over-natt leveransene» som sørger
for at vi blir veldig leveringsdyktige
til installatør-markedet!»

Elektroimportøren ble stiftet i 1994 med eget utsalg i Oslo, i tillegg til salg over postordre, av elektromateriell til det profesjonelle og private markedet i Norge. En viktig strategi, i tillegg til å levere til de profesjonelle markedet, har alltid vært direkte salg til forbruker. Etter innflytting i nye lokaler på Alnabru i 1998, ble elektroimportoren.no lansert. Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Våre leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område. I dag kan de være stolte av å være først og størst på salg av elektromateriell til alle.

En liten prat med
Elektro-importøren

Personlig kontakt med våre kunder er en selvfølge hos oss i Schibsted Distribusjon. Vi strekker oss langt for å finne optimale løsninger og da er det ekstra hyggelig når vi lykkes og våre kunder er fornøyde. Samtidig skal vi alltid etterstrebe å bli bedre. Vi har levert varer for Elektroimportøren siden 2018 gjennom samarbeidet vårt med Helthjem. I mars 2023 tok vi over hele B2B-segmentet. 

Vi har tatt en prat med logistikksjef Eirik for å høre hvilke tilbakemeldinger han har til oss. 

 • Hvorfor valgte dere Schibsted Distribusjon som deres distributør?
  – I februar 2018 inngikk vi avtale med Helthjem for distribusjon av netthandelspakker (B2C). I november 2018 utvidet vi dette samarbeidet med distribusjon til flere av våre varehus med InNight-løsningen (B2B) som nå har blitt overført til Schibsted Distribusjon. Vi valgte i utgangspunktet Helthjem i 2018 da vi mente at de kom med en innovativ løsning for leveranser B2C med pakker levert på dørmatte og det gikk raskt. Videre så vi på B2B-løsningen som nå går med Schibsted Distribusjon som en god løsning for «over natt leveranser» som oppfylte ett behov vi hadde for at våre varehus kunne være meget konkurransedyktig på leveranser til installatørmarkedet.

 • Hvordan hadde dere hørt om Schibsted Distribusjon?
  – Vi ble kontaktet av Helthjem og videre B2B-løsning med Schibsted Distribusjon kom opp underveis i samarbeidet.

 • Hva løser Schibsted Distribusjon som ingen andre gjør?
  Det er sikkert flere andre aktører som gir mye av de samme løsningene, men vi er veldig fornøyd med «over natt leveransene» som sørger for at vi blir veldig leveringsdyktige til installatørmarkedet. Pr. i dag benytter vi løsningen fra vårt sentrallager til flere av våre varehus. I tillegg benytter vi løsningen fra ett av våre varehus og direkte ut til installatørkundene våre.

 • Hvordan synes dere samarbeidet går?
  – Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og ser frem til å fortsette samarbeidet og sammen se på nye løsninger sammen med Schibsted Distribusjon.

 • Er det noe dere skulle ønske vi var bedre på?
  – Pr. i dag er vi veldig fornøyd med løsningen vi har i samarbeidet med Schibsted Distribusjon. Det eneste vi kunne sett for oss bedre løsning på er de gangene det skjer avvik, da slike leveranser ofte er kritiske på tid er det også svært viktig med informasjon om avvik så raskt som mulig for å kunne løse utfordringene.

Schibsted Distribusjon Vest
Jordalsveien 37
5105 Eidsvåg i Åsane

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Logistikk
Toveien 19
1540 Vestby

E-post: logistikk@schibsted.com
Telefon: +47 22 00 00 33


Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Distribusjon Vest avd. Sandnes
Forusbeen 248
4312 Sandnes

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742