VÅRE KUNDELØFTER

Vi ønsker at våre kundeløfter skal styre dine forventninger til oss. Samtidig skal de bevisstgjøre oss som selskap og stille krav til våre tjenester, servicen vi leverer, råd vi gir og investeringer vi gjør. Vår suksess måles først og fremst gjennom kundetilfredshet og da trenger vi definerte og målbare løfter som veileder oss i alt vi gjør. Kundeløftene bygger på våre styrker. De forsterker vår konkurransekraft og vår egenart i logistikkbransjen. 

Vi skreddersyr løsninger

Vi tilpasser løsninger etter deg og din bedrifts behov. Du forholder deg kun til én kundekontakt slik at vi raskt kan skape en god relasjon og forstå hva din bedrift ønsker å oppnå. Sammen definerer vi mål og nøkkeltall som avtalen skal levere og evalueres på.

Vi er profesjonelle og pålitelige

God service er vår viktigste leveranse og vi skal strekke oss langt for å møte dine forventninger. Som distributør forstår vi viktigheten av at alt gods blir behandlet med respekt og ikke minst at våre kunder må kunne stole på at varene blir levert til avtalt tid.

Vi er lette å få tak i når du trenger oss

Vi skal være lette å få tak i og svare raskt på dine henvendelser. Fra første telefon, til siste evaluering, skal vi gjøre alt vi kan for å opprettholde en ærlig og god kommunikasjon med våre kunder slik at vi sammen kan finne ut hvordan vi best kan samarbeide. 

Vi bidrar til å øke din fortjeneste

Viktigste årsaker til at bedrifter setter bort egen varedistribusjon er ønsket om å effektivisere driften, spare penger og muligheten til å fokusere på egen kjernevirksomhet. Vår brede erfaring og kostnadseffektive leveringsruter, hjelper din bedrift å oppnå dette. 

Vi skal alltid jobbe for lavere CO2-utslipp

Gjennom god miljøstyring skal vi sørge for å redusere våre CO2-utslipp og etterleve Schibsted sine bærekraftsmål. Bilparken vår blir gradvis mer elektrisk. Spesielt i Bergen har vi en stor elbil-flåte. God ruteoptimalisering er et viktig verktøy for å redusere utslippene våre. 

Vi har toppmoderne fasiliteter

Sommeren 2023 flytter vi inn i over 30.000 kvm. på Vestby. Her kan 40 mill. pakker håndteres årlig. Med solcelleanlegg på taket og fasaden får bygget miljøsertifiseringen BREEAM, landets fremste. Vi har ambisiøse miljømål og ser hele tiden på hvordan vi kan løfte oss på dette feltet,


Schibsted Distribusjon Vest
Jordalsveien 37
5105 Eidsvåg i Åsane

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Logistikk
Toveien 19
1540 Vestby

E-post: logistikk@schibsted.com
Telefon: +47 22 00 00 33


Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Distribusjon Vest avd. Sandnes
Forusbeen 248
4312 Sandnes

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742